Sluiten
https://www.emotionproducts.nl/over-ons/waarom
Zoeken
Winkelmandje

Elektrische Golftrolley's  van E-Motion Products B.V.

Een elektrische Golftrolley is bedoeld om uw golftas op een makkelijke manier over de baan te vervoeren. De uitvinder van onze elektrische Golftrolley is zelf een verwoed golfer en ergerde zich aan de knullige bediening en constructie van de in de handel zijnde elektrische Golftrolley's. Hij besloot daarom een trolley te maken die iedere golfer blij zou maken.

Hij ontwierp software die het mogelijk maakte om de elektrische Golftrolley door middel van de druk van de hand op de grip niet alleen sneller of langzamer te laten lopen, maar ook voor en achteruit werd door de hand druk geregeld.

Gaat u een helling op of af dan past de trolley zicht automatisch aan aan uw loopsnelheid, dus hij remt zelf of geeft de helling op meer power. Dus geen gedraai meer aan knoppen... Door magnetische elektromotoren in de beide wielen te monteren kon er geen schade meer ontstaan door slijtage van ronddraaiende delen zoals bijv. tandwielen. Kortom ideaal voor iedere golfer die zich goed wil concentreren op zijn swing en fris en fruitig over de baan wil lopen.

Handige functies welke gemakkelijk te bedienen zijn

Als de trolley in de weg staat  is er nog de mogelijkheid om de elektrische Golftrolley door op de aan en uit knop te drukken, 15 meter zelfstandig vooruit te laten lopen. Ook zijn er gegevens uit Amerika die aantonen dat door het gebruik van deze elektrische Golftrolley, men in het algemeen 6 slagen minder nodig heeft als u 18 holes loopt Doordat onze trolley ’s makkelijk in te klappen zijn, zijn ze eenvoudig te vervoeren. De lithium accu kunt u eruit nemen door op een knop te drukken, dus geen los te maken draden, ook zit er op onze accu ‘s 3 jaar garantie.

Ons assortiment omvat: